Mr. John Doe & Ms. Jane Doe

23.09.2017.

only one thing to say, only one thing to do..

Htio sam napisati samo, zatim, odjednom, k´o neka magija, da mi se po ko zna koji put misli zalede i evo stani, napisat cu, hocu stvarno. Ustvari ne. Nista. Nemam pojma, gdje sam mislio poceti a gdje zavrsiti a da se ne radi o istom, gdje izbaciti a gdje ubaciti koliko te volim, kako izbjeci taj dio koliko mi nedostajes? Zbunjen sam. Da li ista smisleno moze napisati neko ko je lud od ljubavi, moj Medznune samo tvojim ocima vidim, kome na dunjaluku od zivih da se obratim?
Evo ga sad, znam..ja mislim. Mogu ti pisati koliko stepenica izbrojim do posla i koja je fora da ih u povratku ima manje, ili mozda izracunati srecu, hmm, ako je danas tj. jutros i onda i u podne i poslije podne bila sretna a evo i sada je, jos jedne usamljene noci, onda je jos uvijek dobro, volite se podijeljeno sa nedostajanjem, zeljom puta sva ona strast u ranu zoru kad tek oci se otvore pa zatvore pa dvoje postanu jedno na trecu puta broj godina zajedno puta ljubav podijeljeno sa svim minusima koje zaljubljeni prave misleci da je to sve ljubav jednako je:
SRETAN SAM SA TOBOM i to opet me vodi ka slicnim recenicama i na pocetku i sredini i zapletu jer kraja ionako nema, bar u mojoj glavi. I tako mogao bih ti pisati recimo u beskonacnost ali, onda, samo stane, opije me taj miris tvoj, pokret, oci , ruke, sve tvoje, i samo stane, sve.
Nije da nije osjecaj svih osjecaja. Moja Lejlo..

Image and video hosting by TinyPic
Jane / John /